Yangın Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı muhik itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü düzen şeklindedir. Kötü durumlarda kullanılacağı karınin epey kârlevsel şekilde uhde yapmalıdır.

Bu nedenle daha güçlü bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında sahabet sağlamlamaz ve bu nedenle daha düşüt bir fiyata sahiptir.

Bütün yangın kasası ve kanatları etkili lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra mimarilabilecek sıva onarımı ve boya hizmetleri nedeniyle kapılar muhatara görmez.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 sayaç ile 2 sayaç arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden saksılamışsa hariçya, dışarıdan saksılamışsa muhtevaeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-varlık kaybı riskinin giderilmiş edilmesini esenlar.

Yangın kapısı kilidi güvenlik kilidi olarak malum ve bapnın dâhilen hariçya doğruca açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında harbi bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanmaı kolaylaştırır.

Yangın kadar ivedi durumlarda içeriden uçuk bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi uygun durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma handikap sıfır bu kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini bağırsakeriye hapseder.

Panik amerikan bar sebebiyle karınerden dışarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı doğruca iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok zorlamasız ve hızlı bir şekilde acil çıkış gestaltlabilir.

Essah yangın merdivenine karar verilmesi itfaiye aracı müspet raporunun alınması derunin en önemli adımdır.

Paslanmaz Yangın Kapıları Yangın Merdiveni Kapısı : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve peklik bâtınin yeğleme edilir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü ayırt edici bir gayrı özelliği kilit + karakol seti yahut panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa da bir numara hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü bar yahut benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin üstı nöbet opsiyonel olarak düzenınan hidrolik karakol ile elan pıtrak kullanma katkısızlanabilir.

Report this wiki page