Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Düzında mahir ve sertifikalı eşmeçılarımızın yardımları ile her projeye munis yangın merdiveni üretimi strüktürlabilmektedir.

29 kişinin sevimli verdiği yangının ehlivukuf raporunda korkunç detay: Çıkış kapısı kapalı yangın sistemi çkırmızıışmıyor

Bunun önlemini bile montaj sırasında yangın firması, tasarruf esnasında ise binadan mesuliyetli zevat almalıdır.

Bir yangın çıkış kapkaloriın birincil amacı, yangın veya farklı bir müstacel durumda hızlı ve zahmetsiz bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını karşılamak değildir (fakat bazı yangın çıkış bapları her ikisini bile yapacak şekilde mutasavvertır).

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane kadar binalarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak sinein, henüz bina tasarım halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda duygun davranılmalıdır.

Performans çerezleri: Bu çerezler, görüşmeçilerin çoğunlukla ne sayfaları ziyaret etmiş olduğu ve internet sayfalarından yanlış mesajları alıp almadığı kabilinden ziyaretçilerin genel ağ sitesini kesinlikle kullandığı ile müteallik veri toplar.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve mukannen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Canlılık elektromanyetik enerji verdiğinde, armatür plakasına bağlamlanır ve kapıyı kilitler. Elektromıknatısa çarpıcılık temizışı durduğunda kapı kendi kendine açılır.

Yangın bapsı, bir binada meydana gelen yangın durumunda yangının vesair bölgelere yayılmasını hapsetmek bâtınin tasarlanmıştır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve belli bir yangın direncine sahiptir.

Bu sınıflandırma, yangın kapısı yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın kapısı umumiyetle 60 dakika, B klası bir yangın kapısı ise 30 an boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp kuruntu alım satımi strüktürlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangına Metanet: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylelikle yangın üzere durumlarda dahi baplar insanoğluın çıkışı dâhilin elverişli konumda evet.

Bir ahir blog ovamızda sizlere yangın kapısı satın almaya karar vermeden önce kapı firmalarına sormanız müstelzim soruları listeleyeceğiz.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara yönlü olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Report this wiki page