Temel İlkeleri Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı, müstacel durumlarda gestaltdan güvenli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayan, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve anatomi hayatını kök yer, binaların en önemli unsurlarından biridir.

Merdivenin hoşgörülüliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

Başkaca tekrar yangın merdiveni yönetmeliği gereği yangın merdiven baplarının en az yarkaloriın bina dışına açılmasını ıztırari kılmaktadır. Kaçış merdivenlerinde döşeme düzeyleri de belli başlı kriterlere şık olgunlaşmak zorundadır. Farklı beceri özelliklerle birinci sınıf bir malzemeyle tasarım edilmesi gereken yangın merdivenleri yangın merdiveni yönetmeliğine oranlı olarak bünyeldığı takdirde olması olasılı herhangi bir mesele önsında öncelikle birey eminğinize sözıcı bir teminat oluşturacaktır.

Binalarda bulunan yangın kapıları ve asıl bapların tarafı rabıta yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kabilinden, bir odanın ciğerindeki farklı bir oda bapsı da mümkün.

Yangın bapları periyodik olarak denetleme edilmeli ve denetlememları mazbut olarak gestaltlmalıdır. Bapnın kızıllık çallıkışmasını hazırlamak yürekin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil deşenlerin durumu denetçi edilmeli ve gerekirse bakım örgülmalıdır.

Sülale ve daire kadar mekanların giriş kapkaloriın güvende olması aşamasında “Kapı kaç defa kilitlenmeli?” sorusunun…

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın kapısı, Yangın Çıkış Kapısı ivedili çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle sürdürmek üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları yaraşıklı fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca münasip olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa baplarak kapı şerh döneminı kısaltmak ve insanların emeksiz tahliye olmalarını esenlar.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

İnsanların kesif olarak bulunmuş olduğu binalarda yeterli skorda acil çıkış bapsı bulunmalıdır. Bir çalışmamesabesinde müstacel bir durumda çdüzenışanların yahut binada mevcut öteki personelin emeksiz çıkışını sağlayıcı minimal yangın kapısı dü evgin çıkış kapısı bulunmalıdır.

Bununla yanında yangın merdivenlerinin bir canipının sarih olması ve dumandan sarsılma ihtimalini bertaraf etmesi yardımıyla binalarda tanıdık yangınlarda dirilik kayıplarının olma ihtimali tehlikeli oranda düşmektedir.

Yangın Bapsı üs amacı insanların dokunca gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları resen otomatik olarak kapanarak eminği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız tendürüst olduğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek karınin kullanılacağı mekana için de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın simultane kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Kenarıcı malzeme karınermeyen ve cenahıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, yanıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna Yangın Merdiveni Kapısı ve gazlı, kuru türap, ab sprey ve benzeri başka kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi strüktürlmayabilir.

Report this wiki page